Es comença…

Es segueix amb una d’aquestes tres opcions

Es finalitza el Circuit amb…

Es comença…

Es segueix amb una d’aquestes tres opcions

Es finalitza el Circuit amb…

CIRCUIT DEL LLEURE

Es comença el circuit amb el:

Curs Premonitoratge _____________________ Cartell 23-24

El curs de Premonitoratge és una formació inicial, abans de la formació de monitoratge, per a joves apunt de fer 16 anys o que tenen menys de 18. Ets de Salt i t’agradaria conèixer el món del lleure infantil i desenvolupar tasques d’ajudants de monitor/a durant l’estiu, pots venir a fer el curs intensiu que oferim pel Nadal, per Setmana Santa i puntualment, a l’estiu!

Es continua amb una d’aquestes tres opcions:

Curs Premonitoratge Plus ________________ Cartell 23-24

Si t’ho has passat bé al curs de Premonitoratge i vols seguir aprenent, pots apuntar-te al Premonitoratge Plus! Treballareu de forma pràctica i dinàmica, finalitzant el curs amb un

Projecte que posareu a la pràctica! Es realitza durant el curs escolar, dos divendres al mes!

Voluntariat _____________________________ Dossier Ofertes de Voluntariat

Si t’ha agradat participar al curs de Premonitoratge i vols seguir aprenent però no disposes dels divendres a la tarda per fer el curs de Premonitoratge Plus, pots apuntar-te a fer un voluntariat d’entre 25 i 50 h a una Entitat de Salt.

Actualment participen en aquest procés Càritas, Juguem?, Nou Sol i el Casal dels Infants. Recomanat a joves de 17 anys.

Brigada Jove

Contractació a través de l’Àrea de Joventut de 6 persones que hagin cursat Premonitoratge. Si t’interessa treballar a l’estiu, pots presentar-te a l’oferta de feina, la selecció es porta a terme a través d’una entrevista laboral.

Si ja has cursat el curs de Premonitoratge i a més has realitzat una de les altres tres opcions ja estàs a punt per realitzar el:

Si has fet el curs de Premonitoratge + el curs de Premonitoratge Plus, Voluntariat o Brigada Jove i ja tens els 18 anys, l’Ajuntament de Salt et subvenciona una part del cost del curs de Monitoratge de lleure educatiu.

Un cop finalitzat ja podràs treballar com a monitor/a de lleure a casals, extraescolars, menjadors i altres!

Curs Monitoratge de lleure educatiu _______________ Cartell 22-23

Si tens 18 anys i vols treballar de monitor/a a casals, extraescolars, menjadors escolars, colònies, etc. Apunta’t a aquest curs!
A més, si has fet el curs a la Fàbrica Jove de Premonitoratge + el curs de Premonitoratge Plus, Voluntariat o Brigada Jove, l’Ajuntament de Salt et subvenciona una part del cost d’aquest curs.