Coneix Salt Jove: l'Equip de Salt Jove

ADRIÀ MARTÍN

 Regidor d’Educació i Joventut

És el responsable polític de l’àrea de joventut. Ha estat escollit a les eleccions municipals i és qui decideix, juntament amb tot l’equip de govern de l’ajuntament el que es farà pels joves a Salt.

GERARD

Cap d’Àrea de Joventut

És el “cap pensant”, el coordinador i director de l’àrea de joventut. S’encarrega de que es dugui a terme tot i de tenir cura de tot l’equip. S’encarrega de solucionar “pollastres” i fer que les coses rutllin.

ALMU

 Administrativa de l’Àrea de Joventut

Si la Almu vols trobar, entre decrets i RCs l’has de buscar. La seva feina consisteix en redactar, arxivar, tramitar… els expedients que contenen els programes i projectes de joventut.

MARTA

 Auxiliar Tècnica de Joventut i Orientadora Juvenil

Ella és la responsable de l’Estació Jove. Dins la seva peixera s’encarrega de rebre i resoldre tots els dubtes que tingueu, no hi ha informació que se li resisteixi. I si us fixeu bé pels vostres patis la trobareu també.

SARA

Orientadora Juvenil en Salut

Vols parlar de com et sents? Tens dubtes en temes de sexualitat, autoestima, etc? La Sara t’escolta i assessorar sobre qualsevol tema de salut. La trobaràs en el PJS de l’Estació Jove.

PEPELU

Orientador Juvenil

La simpatia d’en Pepelu és el primer que trobareu al entrar a l’Estació Jove. Si tens qualsevol dubte vine a buscar-lo de dilluns a divendres per la tarda, ell sabrà què fer per ajudar-te.

ANDREA ALONSO

ANDREA

Coordinadora de la Fàbrica Jove

És la coordinadora de la Fàbrica Jove. Ella posa tota l’energia i ganes perquè tots els projectes siguin engrescadors i tirin endavant! És la part creativa d’aquest equip que s’estima tant!

CÈLIA

Educadora de la Fàbrica Jove

L’educadora més jove de l’equip. Acabada d’arribar i amb totes les ganes endavant 🙂
La seva frase: “¡Hoy Ce Lia!” jajaja Podràs comptar amb ella sempre que ho necessitis, és pur amor!

ÀLEX

ÀLEX

Educador de la Fàbrica Jove

L’Àlex, educador de la Fàbrica, ve a ser com en Bob en manetes! Sap una mica de tot! És proper i tendre i això fa que sigui un gran referent masculí dins l’equip!

Tècnica de Suport a l’ocupació juvenil

Si busques feina o formació, ella et pot ajudar! Davant qualsevol dubte relacionat amb el currículum, les ofertes de feina, el món laboral en general, i els cursos de formació que van sortint, la referent estarà encantada d’acompanyar-te.