Equipaments Salt Jove

L’Estació Jove de Salt és el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) un servei públic per a joves de 12 a 30 anys que ofereix informació, orientació i assessorament sobre els temes que més us poden interessar. També vosaltres com a usuàries de l’Estació Jove podeu fer propostes per fer xerrades, tallers i/o dinàmiques.

L’equip de l’Estació Jove està format per tres professionals: la Marta (informadora juvenil), l’Ari (agent de salut) i la Clàudia (orientadora juvenil).

L'Estació Jove de Salt
Fàbrica Jove

La Fàbrica Jove és un espai de trobada i de lleure educatiu de l’Ajuntament de Salt, per joves de 12 a 18 anys. Un espai on podeu reunir-vos amb els amics, conèixer gent nova i proposar i organitzar totes aquelles activitats que siguin del vostre interès. Pots fer activitats esportives, comunitàries, creatives, lúdiques, reflexives, etc. A banda, també oferim formacions de lleure educatiu, a aquest projecte li diem “Circuit del lleure”.

La inscripció és totalment gratuïta, però l’has de fer presencial amb la companyia d’una persona adulta.

L’equip de la Fàbrica Jove està format per tres professionals: l’Andrea (coordinadora), l’Ari Resplandis i en Hat (educadores).

El Satèl·lit és l’equipament on es realitzen la majoria de les activitats que es programen des de l’àrea de joventut trimestralment (hivern-primavera-estiu-tardor jove). A més si ets una entitat o un grup de joves no associat i necessites un espai per reunir-te, organitzar-hi una xerrada, un curs, o tot el que se’t pugui acudir, vine a l’Estació Jove i t’explicarem la manera de sol·licitar-l’ho

Satèl·lit Jove