Estació jove de Salt

Estació Jove

L’Estació Jove de Salt és el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) un servei públic per a joves de 12 a 30 anys que ofereix informació, orientació i assessorament sobre els temes que més us poden interessar. També vosaltres com a usuàries de l’Estació Jove podeu fer propostes per fer xerrades, tallers i/o dinàmiques.

L’equip de l’Estació Jove està format per una Informadora Juvenil, una Orientadora Juvenil i una Orientadora en Salut.

Contacte:

Telèfon: 972 40 50 07
Whatsapp: 662 533 837

Mail: info@saltjove.cat
Instagram: @estaciojovesalt

Horari:

ESTACIÓ JOVE

PUNT JOVE DE SALUT

DE DILLUNS A DIVENDRES

DE 16h A 20h

SERVEI ORIENTACIÓ ACADÈMICA

DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES

DE 17h a 20h

REFERENT D’OCUPACIÓ JUVENIL

DIMARTS

DE 15h a 19h

On està l'Estació Jove?

Serveis:

CARTELLERES I PUBLICACIONS

A l’Estació trobaràs informació actualitzada sobre diferents temes d’interès (educació, lleure, cultura, treball…). A més disposem de diaris i revistes juvenils que pots endur-te i/o consultar.

SERVEI D’ORDINADORS I D’IMPRESSIÓ

Us oferim ordinadors portàtils, aquests ja tenen internet. I també podeu imprimir, amb dues condicions: heu de portar els fulls en blanc i només imprimirem en blanc i negre, amb l’excepcionalitat de si són treballs que heu de presentar o currículums. L’horari del servei d’ordinadors és de 16h a 20h, i el servei d’impressió és de 16h a 19:30h.

ACOMPANYAMENT A TRÀMITS

Des de l’Estació Jove podeu tramitar els següents carnets: el carnet d’alberguista, el carnet d’estudiant o docent internacionals, i la Garantia Juvenil. D’altra banda, quan és època de beques i/preinscripcions us oferim el nostre acompanyament, sempre amb cita prèvia.

ASSESSORAMENT ACADÈMIC

Quan vulguis informació relacionada amb els estudis o no saps què vols fer amb el teu futur acadèmic, la informadora juvenil t’assessora i t’orienta tenint en compte les teves preferències. Si t’interessa l’assessorament acadèmic cal que demanis cita prèvia al 662 533 837 amb un missatge que ens informi de: el teu nom, la teva edat, i quines són les teves qüestions. A continuació, la informadora juvenil et citarà per trobar-vos a l’Estació.

PUNT JOVE SALUT

Servei d’orientació específic de salut dirigit a joves. Trobareu un espai proper i de confidencialitat, on podeu fer les vostres consultes o demanar orientació sobre sexualitat i afectivitat, consum de tòxics, alimentació i activitat física, trastorns alimentaris… També oferim dispensació de preservatius, tan interns com externs, de forma gratuïta i confidencial.

[+] Llegir més

ASSESSORAMENT LABORAL I FORMATIU

La Tècnica de Suport a l’Ocupació Juvenil et pot orientar i acompanyar en qüestions relacionades amb la cerca de feina, cursos i/o formacions ocupacionals, resoldre dubtes sobre nòmines, salaris, convenis, drets sindicals, contractes, acomiadaments… Les trobareu a l’Estació els dimarts.

[+] Llegir més

Projectes: