INFO’S JOVE

El curs 13 – 14 va néixer la figura dels INFO’S (antics INFOVIPS), un grup de joves format per dues estudiants (una de tercer i una de quart d’ESO) de cada institut que actuen com a corresponsals de l’Àrea de Joventut als centres educatius.

Les joves seleccionades esdevindran un punt d’unió entre les 2 institucions (centre educatiu i joventut). Per això creiem que, ja que des de Joventut se’ls donarà molta importància i tindran moltes tasques, aquestes s’han de veure recompensades en format de beca – estudi, que consistirà en el pagament de 100€ l’any (a pagar a final de curs) sempre que hagin complert amb totes les tasques i exigències que té el projecte. També s’expedirà un diploma d’aprofitament expedit per l’Ajuntament, amb les hores dedicades al projecte. En el cas de que les joves tinguin una implicació positiva en projecte proposem que cada centre pugui tenir en compte la seva actitud i es reflecteixi en alguna de les assignatures cursades.

OBJECTIUS

• Empoderar el grup d’INFO’S perquè siguin elles mateixes les qui informin a les seves companyes, aconseguint així una informació més propera i a mida pel jovent.

• Dotar d’eines perquè siguin les encarregades d’escollir les informacions i activitats que es faran al PICES, seleccionar-les i transmetre-les al seu grup d’iguals.

• Sensibilitzar als INFO’S perquè puguin rebre i canalitzar propostes i necessitats dels seus companys/es.