punt jove salut salt jove

Serveis:

Assessorament Salut

Servei d’orientació específic de salut dirigit a joves de 12 a 30 anys. Trobareu un espai proper i de confidencialitat, on podeu fer les vostres consultes o demanar orientació sobre sexualitat i afectivitat, consum de tòxics, alimentació i activitat física, trastorns alimentaris, … I en el cas que es vegi necessari, l’agent de salut també farà derivacions a altres recursos i serveis específics de salut.

Dispensació Preservatius

T’oferim gratuïtament i de manera 100% confidencial, tant el preservatiu per penis o joguina sexual, com el preservatiu per vagina o anus. A més, és un espai on també pots rebre orientació i compartir amb l’agent de salut dubtes que tinguis en l’àmbit de la salut sexual (pràctiques sexuals segures, afectivitat, anticoncepció, relacions sexo-afectives, etc).

Contacte:

Demana cita presencial. Truca o escriu-nos

Telèfon: 620 20 03 60
Whatsapp: 620 200 360

Mail: info@saltjove.cat

Projectes:

 VIP JOVE

El projecte VIP Jove està basat en la configuració de tallers i dinàmiques de caire preventiu sobre la salut per a joves a partir de 15 anys durant tot el curs escolar. L’ objectiu és capacitar a les joves de Salt (proporcionar i treballar coneixements, habilitats i actituds) per a què gestionin millor la seva salut i la del seu entorn comunitari, fent d’aquest aprenentatge una experiència significativa i transformadora.Hi ha tres nivells de VIP:

  • VIP1: Per joves de 14 i 15 anys. Durant el curs escolar ens trobem un cop al mes per fer tallers dinàmics i divertits, ens endinsarem en temes com la diversitat sexual, l’ús de les pantalles, l’alimentació, l’autoestima, entre d’altres.
  • VIP2: Dirigit a les joves que han superat el VIP1. Ens trobem cada quinze dies, triarem un tema de salut d’interès grupal i crearem un projecte durant el curs.
  • VIP Premium: Dirigit a les joves que han superat els dos nivells anteriors: VIP1 i VIP 2. Es triarà una temàtica de salut d’interès grupal per desenvolupar un projecte a través d’un Aprenentatge Servei (ApS) per la comunitat de Salt.

CERCLE DE DONES

El Cercle de Dones és per joves a partir de 18 anys. Un espai per dones que vulguin aprendre i compartir sobre les cures, la sexualitat, l’autoestima, defensa personal i més…Un grup que proposa, crear les seves activitats i fer tribu. Ens trobem quinzenalment, els dijous a la tarda a l’Ateneu ComaCros.

Cercle de dones