soc vip

El VIP JOVE és un projecte que està dins del Pla de Salut Jove de Salt (PSJ). Es va posar en funcionament el gener del 2007 i el seu objectiu és promoure estils de vida saludables en la joventut saltenca.

Tots els joves que participeu en el projecte VIP (que en anglès vol dir Very Important Person/ persona molt important) tindreu un carnet exclusiu que us permetrà venir als tallers. Hi ha tres nivells: VIP 1, VIP 2 i VIP Premium.

El VIP JOVE 1 són 9 tallers sobre salut que es fan un cop al mes a l’Estació Jove, del mes d’octubre al mes de juny. Faràs tallers tals com: aprendre a lligar, cuina saludable, sortim de festa, pírcings i tatoos, etc… Per poder participar has de realitzar una dinàmica al PICES (punt d’informació del teu institut) i et donarem la targeta VIP que et segellarem cada vegada que vinguis a fer un taller VIP. Hauràs d’assistir com a mínim a 6 dels 8 tallers que fem al llarg del curs. Si és així ho celebrem amb unes colònies totes juntes i gratuïtes.

EL VIP JOVE 2. Per fer-lo cal que hagis fet el VIP 1. És un aprofundiment en temes els temes de salut que us interessi a vosaltres. Es fa cada 15 dies al Satèl•lit del mes d’octubre al mes de juny. L’agent de salut us ajudarà a buscar informació i aprofundir sobre aquells temes que us interessi. Al final de curs es farà una sortida gratis que haureu de triar entre totes.

EL VIP PREMIUM. Per fer-lo cal que hagis fet el VIP 2. Es tracta de que tot el que has aprés en el VIP 1 i en el VIP 2 repercuteixi en el municipi de Salt, realitzant un ApS que vol dir Aprenentatge Per Servei, és a dir, aprenem sobre un tema en salut per després donar un servei a la comunitat de Salt. L’agent de salut us ajudarà a veure quines necessitats hi ha a Salt i vosaltres decidireu a què voleu donar resposta i com.

Encara no ets VIP? A què esperes?

A continuació us deixem una mostra de les participants del VIP Jove durant els tallers o l’elaboració dels seus projectes: