Cercle de dones

Juntes som més fortes.

Les joves de Salt ja tenen un nou espai en clau feminista, on poder crear els seus propis tallers, dur a terme accions i compartir aprenentatges i experiències des de la cura i l’acompanyament grupal.

I perquè un cercle de dones? Ja fa un temps enredera diverses professionals del territori han detectat i posat en comú el malestar i assetjament als carrers de Salt que reben i expressen les joves, també han manifestat la necessitat en parlar més sobre diferents temes que les interpel·len com a dones. Sota aquesta realitat el Punt Jove de Salut inicia aquest projecte, posant èmfasi a l’enxarxament amb altres agents, agrupacions i recursos de Salt, com és la col·laboració amb les educadores de carrer de Tarda Oberta acompanyant i dinamitzant els Cercles.

Estem davant d’un espai de cocreació dirigit a totes les joves a partir de 17 anys amb l’objectiu principal de donar eines i recursos necessaris perquè acabin liderant el seu propi espai i projecte. També es proposaran tallers i activitats per treballar l’autoestima, la sexualitat, l’autodefensa, etc. En definitiva, un espai segur on cuidar-nos, compartir, aprendre i créixer juntes.

Ens trobarem quinzenalment a l’Ateneu ComaCros, els dijous de 17h a 18.30h.

Si es necessita més informació veniu a informar-vos i conèixer-nos a l’Estació Jove de Salt.

El grup està obert i viu!